Blog My Valentine - Editia 2017

Buna!  Daca esti un blogger dornic de scris , te invit la campaniile sustinute pe BlogAwards cu ocazia zilei indragostitilor.


Vor fii aproximativ 10 campanii individuale , pana acum fiind inscrise 8 cu premii mari.
Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii garantate bloggerilor clasati pe primele 20 pozitii ale clasamentului campaniei Blog My Valentine 2017.
Fiecare dintre primii 10 clasati va primi garantat cate un Pachet de cadouri: mouse optic, set de casti, husa de protectie pentru tableta cu ecran de 7 sau 8 inci si un suport pentru smartphone sau tableta.
Fiecare dintre bloggerii clasati pe pozitiile 11-20 va primi garantat cate un Pachet de cadouri format dintr-un stick de memorie de 8 GB si o husa de protectie pentru tableta cu ecran de 7 sau 8 inci.
In ordinea clasarii, ocupantii primelor 10 pozitii vor putea alege dintre urmatoarele 20 gadget-uri (fiecare dintre castigatori va putea alege cate doua premii – mai intai va putea alege ocupantul locului 1, apoi ocupantul locului 2, pana la locul 10. Ulterior, ocupantii locurilor 1-10 vor mai alege dintre gadget-urile ramase.

Cum se acorda premiile 

Clasamentul va fi realizat de echipa BlogAwards.ro, dupa deciderea castigatorilor fiecarui concurs in parte. Fiecare blogger va primi o nota, cu o singura zecimala, de la 1 la 10, in functie de calitatea articolui (BlogAwards va realiza clasamentul strict in functie de calitatea articolului, fara a tine cont de alegerea sponsorului – in cazul unor campanii vor conta distribuirile pe retelele sociale, insa la acordarea notelor va fi luata in calcul doar calitatea articolelor).


Nu rata aceasta ocazie ! Pe site poti gasi toate campaniile ! 

Etichete: