Noutati de la unghiifalseengros.ro

Buna , dragelor !
Ieri am primit un colet de la www.unghiifalseengros.ro .
Este plin de bunatati pe care le voi impartasi cu voi .
Cand am desfacut coletul primele doua lucruri care m-au intampinat au fost sabloanele .

































Sabloanele sirena le puteti gasi aici, iar banda holografica cu model zig-zag aici.

La mare cautare sunt bulinutele confetti, de care m-am indragostit ! Am luat destule , sa ma tina o vesnicie. Sigur va voi prezenta si o manichiura cat mai curand.




 

Am vazut si niste glitter-uri mai speciale , ei le numesc zahar. Este prima data cand aud de ele si nu au scapat de mine. Abia astept sa le folosesc si imi plac foarte mult combinatiile de culori . Vor merge de minune pe inelar pentru un plus de culoare.
 
Am o intrebare pentru voi: Cine nu iubeste ojele holografice? Ma bucur ca am putut gasi sclipici holografic la preturi bune. Se pot aplica si pe oja normala , asa ca te sfatuiesc sa le incerci.

 
Am mai cumparat si niste oje pentru stampilat de care sunt uimita . Negrul este opac intr-un strat , albul aproape si stampileaza grozav . Curand voi avea si fotografii . Am uitat sa mentionez si de cantitatea de 10 ml !
 
Si ultimele cumparaturi mai la intamplare : o acetona cu buretel , un disc fimo , buretei pentru degrade si tatuaj pe baza de apa.






Vreau sa mentionez ca produsele au fost ambalate frumos , ojele au fost invelite in folie cu bule si totul a fost exact cum m-am asteptat.

Ei au pentru cititorii mei si un discount de 5% daca introduceti codul Emilia in sectiunea de comentarii.

 
 
 

Etichete: