5 utilizari neobisnuite ale lacului de unghii

Daca esti ca mine si am o multime de oje si nu ai ce face cu ele, sau doar te-ai plictisit de o anumita culoare, atunci acest articol iti va fii foarte folositor.
Cele patru utilizari de care va vorbesc sunt urmatoarele:

1. Foloseste oja pe post de acetona.


Dintre toate cele pe care le voi enumera pe aceasta o folosesc de mult timp cand raman fara acetona si trebuie neaparat sa imi dau jos oja deja existenta. Stiai ca oja elimina oja? Suna ciudat, nu? Dar este adevarat.

Daca pui oja( transparenta de preferat) peste oja deja existenta si stergi imediat cu o discheta va actiona ca acetona. Ce-i drept nu functioneaza atat de bine, iar procedeul trebuie repetat de cel putin doua ori.

2. Pentru a lipi un plic. 

Daca ai ramas fara lipici, poti folosi cu incredere lacul transparent pentru a sigila plicul. Inca nu am incercat metoda, dar am vazut ca functioneaza si v-o pot recomanda. 

3. Pentru a tine in loc un nasture pentru o perioada scurta de timp.

Cred ca toti ne-am gasit intr-un anumit moment cu un nasture care sta sa cada, dar nu avem timp pentru cusut. O metoda rapida si eficienta este din nou lacul transparent. Poate fii aplicat pe zona cu probleme, iar nasturele va sta fixat. 

4. Coloreaza-ti cheile pentru a fii mai usor de recunoscut.

 Pana acum nu am discutat si despre utilizarea ojei colorate, asa ca a sosit momentul. Daca este acea persoana care mereu uita de unde este o anumita cheie, atunci asculta si tine minte. Foloseste oja pentru a colora partea de sus, daca doresti poti creea si anumite modele pentru un aspect si mai placut.

5. Fa-ti bijuteriile rezistente la apa.


Poate ai prin casa o bijuterie pe care o indragesti, dar nu este dintr-un metal rezistent la apa, asa ca lacul transparent iti iese in ajutor. Acopera zona dorita cu un strat, doua pentru o rezistenta indelungata, apoi lasa sa se usuce bine. Vazut, testat, multumita. 


 Daca ti-au placut trucurile si doresti sa le impartasesti cu prietenii, simte-te liber sa share-uiesti. Nu uita sa te abonezi prin e-mail, pentru a primi o notificare de fiecare data cand postez. 



Etichete: , ,