Batalia Vraciului, volumul 4 din Cronicile Wardstone, de Joseph Delaney

 Bună, fetelor!

Astăzi mă prezint cu următoarea carte din Cronicile Wardstone. Zilele trecute am terminat și a patra carte și abia așteptam să vă povestesc și vouă. Știu că mi-a luat destul de mult timp, însă spre apărarea mea, am citit și alte cărți, despre care, desigur, voi scrie pe blog. 


Descrierea facuta de editura:

Cea mai mare problema cu care ne confruntam este numarul lor incredibil. Adesea vrajitoarele se cearta si se vrajmasesc, dar si când cad la întelegere si îsi unesc fortele pentru un scop comun, puterea lor creste cu mult. Da, trebuie sa tinem socoteala de asta. Vezi tu, ne pregatim sa dam piept cu însasi primejdia cea mare - unirea clanurilor vrajitoarelor.
În Pendle, vrajitoarele s-au ridicat la lupta si se zvoneste ca trei dintre cele mai puternice clanuri de vrajitoare s-au unit, pentru a conjura o forta malefica de neînchipuit. Împreuna, vor fi în stare sa aduca la viata Întunericul întrupat - pe Diavolul însusi. Tom si Vraciul trebuie sa porneasca spre Pendle pentru a lua masuri sa nu se întâmple ceea ce nici cu mintea nu se poate cuprinde. Înainte de a pleca, Vraciul îi cere lui Tom sa faca un drum pâna acasa, sa-si ia cuferele pe care i le-a lasat mostenire mama lui. Dar ce taine de familie întunecate se afla închise în cuferele acestea? si oare ele îi vor pune familia lui Tom într-o si mai mare primejdie sau le vor oferi, lui Tom si magistrului sau, ajutorul de care au atâta nevoie în Pendle?

Parerea mea:

Și de această dată subiectul a fost de-a dreptul fascinant. Din cartea trecută ne-au fost prezentate cuferele misterioase ale mamei lui Tom. În această carte însfârșit vom afla, chiar dacă acest lucru de realizează destul de greu. Subiectele despre vrăjitoare sunt dezbătute, sunt prezentate clanurile, sărbătorile vrăjitoarelor, dar mai ales ura pe care și-o poartă de ani de zile.
Oare va reuși Tom, împreună cu magistrul său să înfrângă vrăjitoarele? Mult mai multe lucruri puteți afla din cărți, chiar va invit să citiți!

Puncte tari:

Puncte slabe:

O recomand, sau nu?

O recomand cu mare drag, insa nu doar aceasta carte, ci toata seria, pe care abia astept sa o termin si sa o recenziez aici, pe blog. De la mine primeste astazi 5 stelute. 



Unde o pot gasi la cel mai mic pret?

Eu am citit-o in format  electronic gratuit, insa aici o gasesti la cel mai mic pret. 

Unde pot gasi restul cartilor?

Daca te intereseaza parerea mea si despre restul cartilor, le poti gasi aici. aici si aici.
Daca ti-a placut articolul meu, nu uita sa il distribui cu prietenii si sa te abonezi pentru a nu rata urmatoarele articole. 

Etichete: , , , , ,