Saturday's Theme-27. Holo

Holo everyone,
Nu m-am putut abtine, trebuia sa spun fraza asta, mai ales ca suntem in tema. Am asteptat mult tema, deoarece am un produs minunat despre care nu am apucat sa povestesc si anume pigment holografica. Sunt foarte populare acum, dar am vazut ca se folosesc cel mai usor cu gel. Nu le-am incercat, asa ca nu stiu ce sa zic, am zis sa nu ma risc si apoi sa nu fuctioneze. Nu stiu daca produsul pe care il folosesc eu ar trebui sa mearga deasemenea cu gel, dar eu l-am facut sa mearga si cu oja normala.







 De cand l-am primit l-am folosit gresit, deoarece era vandut sub denumirea de sclipici, iar eu folosesc in urmatorul mod sclipiciul : Nu las oja sa se usuce complet, apoi presar sclipiciul sau bag unghia direct in recipient. Dar acum o luna mi-a venit ideea geniala, sa pun un strat de top coat obisnuit, sa il las sa se usuce putin, apoi sa iau pigmentul pe deget si sa aplic pe unghie. Am ramas uimita ca a functionat si de atunci o tot folosesc astfel. Vreau doar sa spun cat dezastru face cand o folosesc.:)) Dupa ce am terminat vad pestetot bucatele de sclipici. 
Pe unghia mijlocie am adaugat un degrade folosind albastrul si alb. Atat buretelul, cat si pigmentul le puteti gasi aici si aici. Daca doresti sa salvezi niste bani, poti folosi codul Emilia .( Nu este un cod de afliere.)

Fetele care azi poarta holo
  1.  Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Camelia - https://darkpassion.ro/
  3.  Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  4. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/...
  5. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
  6. Emi - http://manichiurisimple.blogspot.ro/...
  7.  Claudia - www.claudiaschoice.ro
  8. Andra Kat- http://andrakat.com/
  9. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyraluk...
  10. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/...








Etichete: