BeautyCosmetic.ro - Aliatul tau in epilarea cu ceara acasa

Buna, fetelor!
Astazi am vrut sa va prezint produsele pentru epilat comercializate de BeautyCosmetic.ro. Inainte de a va vorbi despre produsul pe care mi-as dori sa il incerc de la ei, vreau sa va vorbesc putin despre magazinul lor, in caz ca este nou pentru voi.
BEAUTYCOSMETIC.RO  - MAGAZIN ON-LINE DE PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE
Acum ca v-am prezentat pe cei de la BeautyCosmetic, a venit momentul sa va prezint si produsul, mai exact kit-ul care mi-a atras atentia in mod special.

Kit Epilare UNO Free + Ulei Dupa Epilat

Kit-ul contine:

Cum nu pot spune atat de multe despre acest kit, vom discuta in continuare despre tot ce trebuie sa stii despre epilarea cu ceara acasa.

1.Pregatirea pielii inainte de epilat

Trebuie sa iti exfoliezi pielea cu un scrub de corp bland, indepartand celulele moarte care tin firele de par sub piele. Este indicat sa dezinfectezi zona inainte de epilare cu un gel antiseptic sau alcool sanitar. Nu trebuie sa folosesti creme hidratante sau uleiuri inainte de epilare, acest lucru nu va lasa ceara sa se lipeasca de piele. Uleiul trebuie folosit dupa epilare pentru a inmuia pielea si a o hidrata. Ma bucur ca in kit este inclusa si un ulei, fiind esential pentru niste picioare fine si hidratate.

2.Testeaza temperatura pe care o are ceara

Din graba poate uiti acest lucru, dar imediat vei regreta. Pentru a vedea daca suporti temperatura, poti pune o mica cantitate pe incheietura. Trebuie sa gasesti temperatura potrivita, deoarece o ceara rece nu se va intinte, iar cea fierbinte iti va arde pielea.

3.Nu folosi ceara de doua ori in acelasi loc 

Ceara nu trebuie folosita de doua ori pe aceeasi portiune de piele, deoarece acest lucru poate cauza iritatii ale pielii. Pentru firele in plus ramase poti folosi epilatorul sau chiar o penseta. 

4.Dupa epilare

Poate ai remarcat prezenta unor puncte rosii, intrebandu-te oare unde ai gresit sau daca sunt un lucru rau. Ele sunt total normale, apar tuturor, mai mult sau mai putin, in functie de sensibilitatea pielii. In maxim 24 de ore vor disparea, iar in acest interval trebuie sa eviti soarele puternic, baile foarte fierbinti, scrub-urile de corp. Dupa cum am mai spus, folosirea unui ulei poate ajuta.

Acestea au fost micile mele trucuri si pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru o epilare cu ceara acasa. 

Etichete: , , ,