Top 3 lucruri care ajuta BARBATII sa se simta CONFORTABIL


Indiferent daca este vorba despre un amic, despre fratele sau sotul tau, un lucru este cert: toti barbatii se simt confortabil in aceleasi conditii. Iti doresti sa il cuceresti sau vrei sa ii demonstrezi ca poate apela oricand la ajutorul tau? Atunci descopera in acest articol care sunt lucrurile ce ii pot ajuta pe reprezentantii sexului masculin sa se simta ca acasa.

3 lucruri care ii ajuta pe domni sa se simta CONFORTABIL:


1. In general, barbatii nu isi exprima gandurile, mai ales atunci cand vine vorba despre nevoile lor. Cu toate astea, daca ai analizat comportamentul masculin pana acum, cu siguranta, ai observat ca acestora le face o deosebita placere sa isi petreaca timpul liber intr-o atmosfera primitoare. De asemenea, fara indoiala, stii deja ca domnii au o pasiune pentru bauturile reci, fie ele alcoolice sau non-alcoolice. Conform studiilor, masculii reusesc sa se destinda si sa se simta ca acasa atunci cand au posibilitatea de a consuma o bautura rece. Drept urmare, daca vrei sa il faci sa se simta cat mai confortabil cu putinta, achizitioneaza de pe https://www.badabum.ro/aparate-frigorifice/beko/ un aparat frigorific si asigura-te ca pui la rece, pentru el, cateva beri. Fara doar si poate, in acest mod vei ajuta orice reprezentant al sexului masculin sa se simta bine si sa se bucure de prezenta ta, indiferent de relatia pe care o ai cu acesta.

2.In ciuda faptului ca femeile sunt mai sensibile la temperaturile scazute, comparativ cu barbatii, se pare ca acestia din urma reusesc sa se relaxeze mult mai repede atunci cand picioarele lor sunt calde. Cu certitudine, ai vazut in nenumarate randuri ca, spre deosebire de doamne, masculii prefera sosetele care le acopera in intregime partea inferioara a picioarelor. Acest lucru este de inteles, avand in vedere ca o temperatura optima ajuta la buna circulatie periferica a sangelui. In acest sens, poti sa ii cumperi partenerului, sau oricarui alt barbat din viata ta, cateva perechi de pe http://www.falkeromania.ro/barbati/sosete/sosete-pana-la-genunchi, pe care sa le poarte de fiecare data cand te viziteaza. Astfel vei reusi, fara indoiala, sa ii oferi toate conditiile de confort pe care le cauta si, totodata, il vei face sa se simta ca acasa.

3.Ei bine, daca ti se pare ciudat ca barbatii se simt confortabil atunci cand consuma bauturi reci si cand au picioarele calde, afla ca exista si alte lucruri care ii ajuta pe acestia sa se destinda. Printre ele se numara si rasul cu voce tare. Cercetatorii americani au descoperit intr-un studiu  realizat recent faptul ca barbatii se relaxeaza si se simt cu adevarat binedispusi atunci cand rad cu voce tare. Mai mult decat atat, acelasi studiu demonstreaza ca un mascul rade mult mai des decat o femeie.  Asadar, in cazul in care iti doresti sa ajuti un barbat sa se destinda si sa se simta oriunde ca la el acasa, asigura-te ca il faci sa rada, fie spunandu-i cateva bancuri sau glume, fie vizionand un film de comedie.

Iata, deci, care sunt cele trei lucruri care ii ajuta pe barbati sa se destinda si cum ii poti ajuta pe reprezentantii sexului masculin sa se simta in largul lor, oriunde s-ar afla.