Cele mai bune produse, care iti vor salva tenul in sezonul rece


In zilele in care temperaturile scad sub 0 grade, cu ninsori si vant, pielea are nevoie de o ingrijire deosebit de atenta. Dupa expunerea prelungita la frig, pielea devine aspra si dura, incepe sa se cojeasca, iar deseori apar mici crapaturi care arata foarte inestetic.
In sezonul rece, pielea trebuie hidratata corect, pentru ca aproape toata ziua ne aflam in incaperi incalzite, iar aerul devine foarte uscat. Acest lucru afecteaza tenul. Acesta trebuie hidratat atat din interior, consumand multa apa, cat si din exterior aplicand creme necesare protejarii si hidratarii tenului.
Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro te ajuta sa descoperi care sunt cele mai bune creme hidratante pentru sezonul rece, dar si cum sa le aplici corect.
„Atunci cand vorbim despre cele mai bune creme hidratante, vorbim despre ingrediente performante, extracte naturale care ajuta la atenuarea semnelor vizibile ale imbatranirii, dar si factori de protectie pentru a combate efectele nocive din mediul extern”, declara Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.
Acorda atentie zonei ochilor
Niciodata nu uita de zona din jurul ochilor, aceasta zona trebuie ingrijita cu multa atentie pentru ca este zona cea mai sensibila a fetei. Pentru aceasta recomandam folosirea unui produs special conceput pentru a revitaliza pielea din jurul ochilor.
Foloseste un stick pentru ochi hidratant si calmant, cu extract de aloe vera din gama Aloe, care ajuta la obtinerea unei priviri mai luminoase si mai proaspete, fara cearcane, fara pungi si cu mai multa fermitate. Rasfata-te cu acest produs racoritor, care elimina tensiunea ochilor obositi si semnele lasate de o astfel de stare. Functioneaza pe baza de oligoelemente, care actioneaza ca energizante si restructurante cu ajutorul unui miraculos ingredient precum aloe vera. Ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea devine mai ferma si reimprospatata.
Protejeaza-ti buzele
„Pentru protejarea pielii delicate a buzelor impotriva vantului si a frigului, foloseste un balsam de buze intens hidratant mai ales atunci cand iesi la o plimbare prin zapada, pentru a le pastra catifelate si hidratate” , ne sfatuieste Andreea Has.
Apeleaza la ajutorul unui balsam de buze protector si nutritiv, incolor din gama Glossip. Protejeaza si hraneste buzele: un produs autentic de ajutor si la indemana tot timpul. Usor, cremos si perfect in orice situatie, purtat simplu sau ca baza pentru ruj, este imbogatit cu ingrediente active cu efect linistitor si proprietati anti-imbatranire pentru a va oferi un zambet nesfarsit.
Hidrateaza-ti tenul
Cand urmeaza sa petreci mai mult timp in frig, ai grija sa aplici pe fata o crema de zi foarte grasa, iar dupa aceea aplica pudra anti-stralucire.
Dupa o zi petrecuta afara cu temperaturi joase, tenul trebuie pregatit neaparat pentru noapte: pentru curatare foloseste un lapte demachiant, aplica apoi o lotiune tonica si incheie prin a masa fata cu o crema de noapte puternic hidratanta.
Opteaza pentru folosirea unui ser elasticizant si nutritiv cu vitamina e si complex de uleiuri vegetale din gama Idravita. Este nevoie doar de cateva picaturi pentru a imbraca imediat pielea intr-o minunata senzatie de delicatete prelungita. Produsul este ideal si pentru pielea uscata si exigenta. Se aplica singur sau in combinatie cu tratamentul zilnic. Desfasoara o actiune tratament care combate si ajuta la prevenirea ridurilor de expresie, a semnelor de batranete. Textura sa de tip ulei este placuta la atingere si usor de intins. Formula sa contine un complex de uleiuri vegetale apreciate, cu o cunoscuta actiune emolienta, protectoare, nutritiva si regeneranta si vitamina E, cu functie antioxidanta, care ajuta la prevenirea imbatranirii cutanate.
De asemenea, un rol important in procesul de hidratare il joaca si alimentatia. Este adevarat faptul ca in aceasta perioada, nu gasim atat de multe alimente precum in periaoda verii, insa, putem apela la fructele de sezon si chiar la proviziile din camara.
Extrem de bogate, hranitoare, fara a avea un aspect gras, usor absorbite de catre piele, cremele hidratante Bottega Verde vin in intampinarea nevoilor fetei tale, lasand-o radioasa, catifelata si perfect hranita pe intreaga durata a zilei. Indiferent de ce varianta de crema hidratanta ai alege, Bottega Verde garanteaza o excelenta stare de bine pentru pielea ta, insotita de o frumusete rezistenta la trecerea timpului. Alege din gamele variate de creme hidratante, pe care le gasesti doar pe www.bottegaverde.ro

Etichete: