Despre implanturile dentare

Buna tuturor!
Astazi am pregatit un articol despre un lucru putin discutat, dar foarte important, sanatatea danturii noastre. Dintii sunt foarte importanti pentru organismul nostru si de aceea trebuie sa avem mare grija de ei. Daca esti din Bucuresti trebuie sa vizitezi aceasta clinica stomatologica in Bucuresti.  Dar haideti sa discutam despre implanturile dentare, despre costul lor si altele.

1.Implant dentar 

Ce este un implant dentar?

Implanturile dentare sunt, de obicei, șuruburi metalice realizate din titan, care sunt poziționate, chirurgical, sub gingie, în osul maxilar.
Ele acționează ca si rădăcini cale dintelui artificial, radacini pe care medicul dentist va monta o coroana dentara.
De multe ori, un implant dentar este soluția cea mai atrăgătoare din punct de vedere estetic, dacă doriți să înlocuiți unul sau mai mulți dinți lipsă.
coroană dentară din ceramică sau punte dentară atașata la implantul dentar este o solutie completa pentru un zambet frumos.

Cat dureaza implantul?

Tot o tehnica revolutionara actuala face posibile implanturi dentare intr-o zi, mai exact in cateva ore. Interventia se face cu anestezie locala, cu durere si iritatie minime.

2. Cat costa un implant dentar?

Implanturile dentare NU sunt costisitoare, atunci când se evaluează randamentul pentru investiții și avantajele pe termen lung care provin din faptul că aveți dinți siguri, funcționali, atractivi și un zâmbet fermecator (avand si beneficiile unor servicii de estetica dentara).
Spre deosebire de tot restul corpului uman, aspectul dentiției poate fi păstrat de specialiștii dentisti chiar până la vârsta de o sută de ani. Pentru cei care prioritizează sanatatea dentara, conceptul de a mânca bine până la batranete reprezintă o motivație semnificativă pentru implantare.

3. Extractie masea de minte

Un chirurg cu specializare maxilo-facială (specialist si in implanturi dentare) sau dentistul dumneavoastră poate extrage o masea de minte. Procedura se poate face adesea în cabinetul dentistului sau chirurgului.
Dacă aveți orice infecție, intervenția chirurgicala dentara va fi întârziată, până când infecția va fi tratata. Medicul dentist va apoate prescrie antibiotice pentru a ajuta la vindecarea infecției.

Alimentatia

Cam atat am avut eu de spus despre implanturile dentare si despre clinica stomatoligica in Bucuresti unde pot fi facute. Sper ca articolul meu v-a ajutat.


Etichete: ,