3 elemente stylish de VARA pe care TREBUIE sa le pastrezi si TOAMNA!

Chiar daca sezonul se schimba si, odata cu acesta, si trendurile, nu inseamna ca trebuie sa abandonam in totalitate piesele pe care le-am utilizat pe timpul verii. Unele elemente nu numai ca pot fi refolosite, dar chiar pot scoate din anonimat o tinuta de toamna! Asadar, inainte sa depozitezi garderoba de vara in partea din spate a dulapului, citeste in continuare acest articol.

Iata ce elemente de vara trebuie NEAPARAT sa pastrezi pentru tinutele de toamna!

1. Ochelarii de soare

Chiar daca, pe timpul celor trei luni de toamna, soarele nu va straluci pe cer, in permanenta, vor exista si zile calduroase, de care trebuie sa profiti din plin. De aceea, nu te grabi sa renunti la ochelarii de soare, caci acestia pot reprezenta un element extrem de cool intr-o tinuta de toamna. Daca te-ai plictisit de cei vechi, verifica noile modele aici si achizitioneaza-i pe cei preferati. Alatura-le o palarie si o pereche de manusi, pentru un look actual, recomandat de designerii din toata lumea. Cu siguranta, nu vei da gres cu o asemenea tinuta!




2. Pantofii cu toc
 

Daca, pe timpul verii, obisnuiesti sa porti pantofi si sandale cu toc, nu trebuie sa renunti la acest obicei. Chiar daca toamna vine cu temperaturi scazute si o vreme mai mohotarata, inca poti arata la fel de bine. Daca esti in cautarea perechii perfecte de tocuri, intra pe https://www.the5thelement.ro/incaltaminte-dama-piele/ghete-piele-dama si comanda-ti acum modelul preferat. Opteaza pentru incaltaminte din piele, precum cea de la The 5th Element, pentru a beneficia de incaltari rezistente la vreme nefavorabila si drumuri lungi prin oras.











3. Rucsacul

 In ultima vreme, gentile feminine au fost inlocuite, cu succes, de rucsaci din piele ecologica, material textil sau catifea. Acestea sunt extrem de versatile si le poti purta in aproximativ orice combinatie, de la tinute sport pana la cele elegante. Daca esti o fata mignona, opteaza pentru un rucsac de dimensiuni reduse. In acest fel, vei evita situatia in care accesoriul te face sa pari si mai scunda decat esti in realitate. In schimb, daca esti o fata inalta, poti alege un ghiozdan de dimensiuni mai mari, care iti va flata silueta. Orice fel de tinuta ai adopta, un rucsac ales corect, intr-u nuanta unica sau cu un model inedit, te poate scoate din anonimat, in cateva clipe!












In concluzie, pastreaza aceste trei obiceiuri vestimentare si pe parcursul toamnei, pentru un look fresh, chiar si in sezonul ploios!




Etichete: