Destinul Vraciului, volumul 8 din Cronicile Wardstone, de Joseph Delaney Recenzie

Buna tuturor!
Azi am realizat ca am terminat toata seria scrisa de Joseph Delaney, Cronicile Wardstone, scriind pe blog doar despre primele 7, asa ca zilele astea voi fi ocupata cu scrisul a inca 5 recenzii, plus alte carti pe care le-am citit. Tare mult as vrea sa va vorbesc despre ultima carte de acum, insa suntem abia la a 8-a. Chiar am aflat ca mai exista o trilogie dupa aceasta serie, pe care o citesc in prezent. Voi face si un articol dedicat in totalitate acestei serii, cate carti are, unde se gasesc, este terminata?
Am muulte de spus despre tot, dar pentru moment, sa va spun cate ceva despre carte.

Produs publicat in 2012 de Corint JuniorData aparitiei: Mai 2012Format: 120x165Tip coperta: CartonataNumar pagini: 384


Descrierea facuta de editura

Vraciul, Tom si Alice au pornit in calatorie spre Irlanda, fugind de razboiul din Comitat. Acolo, Tom trebuie sa faca fata unui grup de magi diabolici, disperati sa se descotoroseasca de Vraci si de ucenicul sau si sa-si sporeasca propriile puteri intunecate.
Primejdioasa lui misiune impotriva magilor il mana pe Tom spre Sabia Destinului: o spada cu o latura intunecata si insetata de sange... Unicul lucru care-i aparase pana acum pe Tom si pe Alice fusese fragilul urcior cu sange - dar oare arma aceasta noua ii va oferi lui Tom vreo sansa in lupta impotriva Diavolului?
Daca e sa scape cu viata, el va avea nevoie de pregatire si o singura persoana il poate ajuta - Grimalkin, vrajitoarea asasina. Intuneric impotriva Intunericului...


Descrierea mea


Dupa ce au scapat de Osoasa Lizzie, care murise pe insula Mona, cei trei sunt nevoiti sa mearga in Irlanda pentru un trai mai bun. Cu Necuratul inca pe urmele lor, cu ulciorul aproape spart, ei trebuie sa apeleze la ajutorul lui Grimalkin pentru a tine Necuratul la distanta. Dupa ce Tom facee rost de Sabia Destinului, sanele sale de distrugere a Intunericului cresc. Va pot spune de acum ca ultimele o suta de pagini au fost intense, nu am putut lasa telefonul de-o parte nici o secunda. Cum vor scapa de magi? Vor reusi oare sa puna capat Necuratului?

Puncte tari

Puncte slabe

O recomand, sau nu?

Da, da, da. De fapt aici nu pot recomanda cartea, recomand intreaga serie. Ca de fiecare data ii voi acorda 5 stelute cu felicitari.

Unde o pot gasi la cel mai bun pret?

Din fericire pe elefant vad ca este in stoc, asa ca o poti gasi la cel mai mic pret de pe piata acolo. Eu am citit-o in PDF si se poate gasi foarte repede. Doar primele zece volume sunt disponibile in limba romana in PDF. 

Unde pot gasi retul cartilor?

Un simplu search aici pe blog la etichete si vei gasi tot ce am citit eu.

Etichete: ,