Alege copertinele pentru o casa frumoasa si protejata

Buna tuturor!
Astazi am revenit cu un nou articol despre casa si protejarea acesteia. Mereu mi-au placut locuintele protejate, dar si infrumusetate de copertine. Acestea pot fi folosite pentru adapostirea de razele soarelui in zilele toride de vara, dar si de ploaie in zilele ploioase. Dar stiai ca exista mai multe tipuri de copertine? Fiecare este diferita prin model si scop. Hai sa discutam mai pe larg despre ele.


Copertina retractabila

1. Copertine retractabile

Acest tip de mecanism cu copertine retractabile are un mare avantaj datorita faptului ca poate fi flosit rapid si fara multe batai de cap. Simplu si eficient, el poate fi montat aproape pe orice fel de arhitectura ce suporta o astfel de invelitoare. 
 Copertina retractabila este ideala pentru umbrirea balcoanelor (sau inchiderea balcoanelor), teraselor, curtilor interioare si gradinilor, fiind insa la fel de utila si pentru cafenele sau restaurante. Asemanatoare marchizelor retractabile , copertinele retractabile protejeaza impotriva radiatiei UV spatii mai mari, permitand totodata reglarea nivelului de lumina si a temperaturii.

Tipuri de copertine retractabile

Avantajele copertinelor retractabile


2. Copertine terase

Gradina sau restaurantul dumneavoastra vor fi bine protejate cu ajutorul acestor copertine pentru terase ce transforma o dimineata ploioasa intr-un loc placut pentru micul dejun si o dupa-amiaza calduroasa intr-o oaza de racoare. 

Avantajele copertinelor de terase

3. Copertine balcon

 Protectia balconului dumneavoastra este foarte importanta atunci cand aveti de-a face cu ploi torentiale, calduri extreme sau vant ce poate umple spatiul de praf. Noi va oferim posibilitatea sa protejati balconul si incaperea ce o deserveste cu o copertina solida si un mecanism simplu si usor de folosite. 
Creeaza conditii confortabile de temperatura pe timp de vara si protejeaza de intemperii iarna.  Este o modalitate foarte eficienta de a va proteja balconul dar si restul casei. Copertina este disponibila intr-o varietate de culori, puteti opta dupa bunul plac. Aceasta se ancoreaza de balustrada si de asemenea, copertina se poate extinde si fata de balustrada. Datorita acestui lucru, prin extindere sistemul de copertina, da posibilitatea de ventilatie a balconului. 

4. Marchiza

Marchiza este o invelitoare excelenta pentru balconul, fereastra sau chiar terasa dumneavoastra. Se monteaza usor pe orice tip de arhitectura. Protejeaza perfect impotriva soarelui dogoritor de vara si impotriva prafului si a reziduurilor ce pot intra in casa dumneavoastra
Marchizele acopera facil si eficient. Asemanatoare copertinelor pentru terase si copertinelor pentru balcoane, marchizele se diferentiaza in plan estetic, personalizand spatiile acoperite.

Avantajele marchizei

Pretul pentru toate lucrurile pe care le-am mentionat poate varia, in functie de preferintele fiecaruia.
Cam atat am avut sa va povestesc despre copertine. Sper ca v-am ajutat cu informatiile pe care le-am furnizat.


Etichete: